maalaus

Jauhemaalauslaitteet

Gema Optiflex2 B – nopeaan ja
useasti toistuvaan värinvaihtoon

Gema Optiflex2 B soveltuu nopeaan ja useasti toistuvaan värinvaihtoon. Tällä laitteella jauhe siirretään suoraan jauhevalmistajan alkuperäisestä pakkauksesta. Laatikkoa tärytetään jauheen irrottamiseksi niin, että jauhe voidaan ruiskuttaa. GemaOptiflex2 B toimitetaan käyttövalmiina Gema GM03 -käsijauhepistoolin kanssa. Gema GM03 -pistoolilla käyttäjä voi valita jauhemäärän ja maalausohjelman kauko-ohjaimella, joka on pistoolin takaosassa.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)
Lataa käyttöohje FIN (pdf)

Jauhemaalauslaite Gema Optiflex2 B

Gema Optiflex2 Q – värinvaihto
jopa 35 sekunnissa

Gema Optiflex2 Q -yksikön automaattinen puhdistustoiminto mahdollistaa erittäin nopean ja tehokkaan värinvaihdon jopa 35 sekunnissa. Puhdistustoiminto voidaan käynnistää joko jauhepistoolista tai laitteen käyttöpaneelista. Laite soveltuu kaiken tyyppisille värijauheille, ja jauheen syöttö tapahtuu suoraan pakkauksesta. Nopean värinvaihdon ja monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta OptiFlex2 Q on edullinen ja tuottava investointi.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Jauhemaalauslaite Gema Optiflex2 Q

Gema Optiflex2 F – jatkuvatoimiseen
käyttöön suurille määrille

Gema OptiFlex2 F -yksikköön kuuluu 50 litran leijutussäiliö. Laite on ihanteellinen, kun työskennellään suuremman jauhemäärän kanssa ja kun vaaditaan erittäin tasaista jauheensyöttöä. Laite on käyttövalmis GemaGM03 -käsijauhepistoolin kanssa, jonka avulla käyttäjä voi valita myös jauhemäärän. Maalausohjelma voidaan valita pistoolin takaosassa olevalla kauko-ohjaimella.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Jauhemaalauslaite Gema Optiflex2 F

Gema Optiflex2 L – lyhytkestoiseen
käyttöön pienille määrille

Viiden litran fluidisoivalla jauhesäiliöllä varustettu Gema OptiFlex2 L on erinomainen valinta lyhytkestoisiin maalausvaiheisiin sekä laboratoriokäyttöön. Yksikkö on helppo puhdistaa väriä vaihdettaessa. Yksikkö on varustettu tukevalla pöytäjalustalla.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Jauhemaalauslaite Gema Optiflex2 L

Gema Optiflex2 W – seinään
asennettava kiinteä malli

Gema OptiFlex2 W -yksikkö on seinäkiinnityksellä varustettu malli. Se on erinomainen ratkaisu kiinteisiin asennuksiin, joissa pyöräjalustaa ei tarvita. Yksinkertaisen seinäkiinnityksen ansiosta se on asennettavissa lähes kaikkiin käsimaalauskaappeihin. Sovitinsarjoja on saatavissa myös muiden merkkien jauhesäiliöille.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Jauhemaalauslaite Gema Optiflex2 W

Käsimaalauskaapit

Gema ClassicLine -käsimaalauskaapeista löytyy oikea ratkaisu niin pienten sarjojen kuin suurten määrien maalaustarpeisiin. Modulaarisen rakenteen ansiosta kaapit soveltuvat hyvin yksilölliseen käyttöön. Tilaa säästävät rakenteet ja helpot toiminnot mahdollistavat tehokkaan maalauksen. ATEX-hyväksytyt elementit takaavat kaappien turvallisen käytön.

Gema Classic Open – ideaalinen suurien
osien maalaukseen

Gema Classic Open -kaappi on ihanteellinen lisä automaattilaitoksiin, mutta se sopii hyvin myös yksittäisratkaisuihin. Kaappia käytetään esimaalauksessa ja touch up -kaappina. Sen avoin rakenne mahdollistaa hyvin suurien osien maalauksen.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Käsimaalauskaappi Gema Classic Open

Gema Classic Standard – kompakti ratkaisu
pienempien osien maalaukseen

Standardimallinen kaappi on suunniteltu käsikäyttöiseksi ja se on varustettu suodatinpatruunoilla. Kaappia on helppo siirtää, ja se soveltuu erinomaisesti pienten kappaleiden maalaukseen. Jauheen kierrätyssäiliön saa vaihtoehtona normaalin keräilyastian tilalle.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Käsimaalauskaappi Gema Classic Standard

Gema Classic – kätevä imuyksikkö

Classic-imuyksikköä voidaan käyttää erillisenä imuseinänä maalauspaikalla tai kammiotyyppisten jauhemaalauskaappien imuyksikkönä. Kompaktirakenteinen yksikkö on varustettu pyörillä, jauheen keräysastialla sekä ilman palautuksella työtilaan. Yksikkö täydellisenä sisältää puhaltimen, suodattimet ja ohjauskeskuksen.

Lataa esite (pdf)
Lataa käyttöohje (pdf)

Imuyksikkö Gema Classic